Rhythm Sprout’s Army of Bad Sweets verovert PC en Consoles op 1 februari.

Rhythm Sprout: Sick Beats & Bad Sweets, de heerlijk maffe ritmegame van ontwikkelaar SURT en uitgever tinyBuild, gaat op woensdag 1 februari 2023 naar de dansvloer op PlayStation 5|4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam en Epic Games Store.

Pak een zwaard op als Sprout, de gekozen ui, en spring door het groentekoninkrijk om holte-veroorzakende kruisvaarders uit te roeien uit het leger van koning Sugar Daddy. Ontmoet suikerachtige vijanden in een dans tot de dood in ritmische gevechten in handgemaakte levels op het ritme van verschillende genres, waaronder K-Pop, metal, disco en meer. Help Princess Cauliflower haar boerenkoolrijk terug te winnen in verschillende speltypen, remix levels met modifiers voor een extra uitdaging, en geniet van een schattig zelfbewust verhaal terwijl je de vrede herstelt voor het nietsvermoedende vegetarische volk.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password