Rhythm Sprout speelt vanaf vandaag op de beat op PlayStation 5|4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC

Rhythm Sprout: Sick Beats & Bad Sweets, de heerlijk maffe ritmegame van ontwikkelaar SURT en uitgever tinyBuild, komt vandaag uit op PlayStation 5|4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam en Epic Games Store.

Ga samen met Sprout, de uitverkoren ui, op een grillig avontuur door het Groentenrijk om het rijk te redden van de dreiging van het Slechte Snoepjesleger van Koning Suikeroompje. Val aan, sprint en dans door handgemaakte levels met een muzikaal thema, zoals Fruitopia, Daddy Club, Winter Woods, Haunted Mansion en meer, elk met een eigen originele soundtrack.

Vind Prinses Bloemkool, de rechtmatige troonopvolger, om de orde te herstellen onder de vreedzame groenten en fruit. Synchroniseer perfect op de maat van verschillende muziekgenres, waaronder K-pop, lo-fi, EDM, disco en metal, terwijl je zware bazen als Candy Mama, Count Arelle en Chock verslaat. En mis de oproepen van King Brock niet – de vorst staat altijd op de uitkijk voor updates!
Overwin ziekelijk zoete vijanden, van ijshoorntjes tot kwaadaardige peperkoekmensen, om nieuwe levels, bonusuitdagingen en cosmetische skins voor de heldhaftige Sprout en zijn wapen vrij te spelen. Remix eerdere levels met spelstanden als Turbo, Mirror, Shuffle en Totally Random om de ritmemeester van het land te worden en geniet van uren herspeelbaarheid op high-sync beatmaps die zowel ritmegame-kenners als nieuwkomers zullen bekoren.

“Rhythm Sprout neemt spelers mee naar een wereld die barst van de verbeelding”, aldus Jon Vait, CEO van SURT. “Van een originele soundtrack met oude favorieten en de nieuwste genres van nu, handgetekende kunstzinnigheid en een eigenzinnig verhaal, zijn we blij dat we spelers een gezonde ervaring en zoete draai aan het ritmegenre kunnen bieden.”

Rhythm Sprout: Sick Beats & Bad Sweets is nu verkrijgbaar op PlayStation 5|4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One en PC via Steam.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password