Revolution 5 Pro heeft volgens NACON de beste lancering ooit voor een NACON-accessoire

De Revolution 5 Pro-controller is sinds 7 november verkrijgbaar en sindsdien warm ontvangen door spelers van over de hele wereld. Daarmee werd dit de beste lancering ooit van een NACON-accessoire. De verkopen van de vorige officiële PlayStation-controller, de RUPC voor de PS4™ zijn door de Revolution 5 Pro al ingehaald, mede doordat deze nieuwe controller in 30 landen in de winkels ligt. Het succes is het resultaat van drie jaren research en ontwikkeling bij NACON, in samenwerking met teams van Sony, en Mr Crimson, een professionele Street Fighter-speler (en recente winnaar van een UFA-toernooi) die als consultant aan het project meewerkte. De Revolution 5 Pro is nu verkrijgbaar in winkels en op nacongaming.com. Onze review kan je hier lezen.
We worden heel blij van de feedback die we op de controller ontvingen,” aldus Yannick Allaert, directeur van NACONs accessoires-divisie.  “De afgelopen zeven jaar hebben we ervoor gezorgd dat onze controllers in de Revolution-serie aan de hoogste eisen voldoen. En we hebben de lat zelfs nog hoger gelegd voor de Revolution 5 Pro. Spelers waarderen de kwaliteit, prestaties en vormgeving van onze controller. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder hulp van onze partner Sony, en die partij willen we dan ook van harte danken.”

De Revolution 5 Pro is een premium controller voor PS5™, PS4™ en pc*, gemaakt om als een verlengstuk van de spelers handen te dienen. Hij biedt hoge prestaties en duurzaamheid door diverse nieuwe technologieën, zoals het Hall Effect en trigger blockers. Daarnaast biedt de controller 80 aanpassingsopties, om hem voor elk type game geschikt te maken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password