Review: MegaMan Battle Network Legacy Collection

We hebben allemaal ongetwijfeld wat games of zelfs volledige franchises waarvan we vinden dat ze te weinig tijd en liefde hebben ontvangen. Persoonlijk heb ik er zo teveel om op te noemen dus als ik dan een verzameling van een reeks games zie uitkomen die mij deze gemiste kans opnieuw aanbied, spring ik een gat in de lucht. MegaMan Battle Network is zo’n reeks waar ik met haperen en stotteren wel eens een spel of een gedeelte van heb gespeeld maar waar ik met de nodige spijt naar kijk omdat ik de games nooit allemaal of volledig heb kunnen spelen. Tijd dus om dat recht te zetten. Heeft er iemand toevallig nog wat extra uren in zijn dag over die hij aan mij kan geven? Ik heb er immers maar 24 waar ik het anders mee ga moeten doen.

Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com