Return to Monkey Island vandaag beschikbaar voor PS5 & Xbox Series S|X

Return to Monkey Island, het veelgeprezen, snelst verkopende deel van Guybrush Threepwood’s epische saga van geheimzinnigheid, romantiek en lactose-intolerantie, maakt vandaag zijn triomfantelijke debuut op PlayStation 5 en Xbox Series S|X. Het leuke vervolg is ook beschikbaar op Xbox Game Pass.

Return to Monkey Island is een onverwachte, spannende terugkeer van seriebedenker Ron Gilbert die het verhaal voortzet van de legendarische avonturengames The Secret of Monkey Island en Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge, ontwikkeld in samenwerking met Lucasfilm Games.

De ingewikkelde geschiedenis van het beroemdste geheim van Monkey Island leidt Guybrush Threepwood…

een onverschrokken held, verkoper van leren jassen en machtige piraat, op een nieuw avontuur door de Caraïben, vastbesloten om het geheim voor eens en altijd te ontrafelen. Geen reis terug naar Mêlée Island zou compleet zijn zonder zijn oude vrienden (en vijanden), maar terwijl Guybrush en de kwaadaardige LeChuck zeker weer met elkaar in botsing lijken te komen op volle zee, lijkt een nieuwe bemanning van Piratenleiders te zijn gearriveerd om het feest te bederven.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password