Return to Monkey Island komt vandaag aan op PC en Nintendo Switch.

Na maanden – misschien wel jaren – van anticipatie heeft Return to Monkey Island eindelijk het anker uitgegooid en zich een weg naar de kust gebaand. Aspirant-piraten kunnen koers zetten naar Steam en de Nintendo eShop om de mooiste buit aan deze kant van Dinky Island in handen te krijgen (geen Mix ‘n’ Mojo Voodoo Ingredient Proportion Dial nodig).

Voor boekaniers die nieuw zijn in de Caraïben, wees voorbereid op mysterie, intrige en talloze infopamfletten. De ingewikkelde geschiedenis van het beroemdste geheim van Monkey Island begon meer dan 30 jaar geleden in het hoofd van de makers Ron Gilbert en Dave Grossman. Return to Monkey Island hervat het verhaal van de wannabe-piraat Guybrush Threepwood aan het einde van Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge uit 1991, waarmee de reis van de makers de cirkel rond maakt voordat ze koers zetten naar nog gekkere wateren.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password