Return to Monkey Island-gameplaytrailer overspoelt Nintendo Direct

Terrible Toybox, Devolver Digital en Lucasfilm Games zijn vandaag voor anker gegaan tijdens de Nintendo Direct-showcase en hebben een schat aan Return to Monkey Island-gameplay onthuld aan de thuisblijvers.

De verwarde geschiedenis van Monkey Island’s meest beroemde geheim leidt Guybrush Threepwood – onverschrokken held, verkoper van leren jassen, machtige piraat – naar een nieuw avontuur door het Caribisch gebied, vastbesloten om het ongrijpbare geheim voor eens en altijd te ontrafelen.

Geen reis terug naar Mêlée Island zou compleet zijn zonder zijn oude vrienden (en vijanden), maar terwijl Guybrush en de kwaadaardige LeChuck zeker lijken te zijn van een nieuwe confrontatie op volle zee, lijkt een nieuwe bemanning van piratenleiders te zijn gearriveerd om het feest te bederven.

Ga mee op de hilarische avonturen van Guybrush in Return to Monkey Island, het vervolg geschreven door Ron Gilbert en Dave Grossman, de bedenkers van de serie. Tot leven gewekt met verbluffende nieuwe visuals van Rex Crowle (Knights & Bikes, Tearaway) en een aantal van de originele Monkey Island-stemcast, bevat Return to Monkey Island geheel nieuwe intuïtieve besturing, toegankelijkheidsfuncties en zelfs een paar grapjes.

Return to Monkey Island komt in 2022 naar de pc en Nintendo Switch.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password