Return From Core lanceert vandaag op Steam Early Access

Return from Core, de ondergrondse sandbox survival RPG van ontwikkelaar Tanxun Studio en uitgever 2P Games, maakt vanavond om 19.00 uur PST een nieuw begin op de PC via Steam Early Access.

Het aardoppervlak is getroffen door een tragedie die de beschaving dwingt om zich diep onder de grond bij de kern van de planeet terug te trekken. Doorzoek de onderaardse wereld, zoek naar natuurlijke hulpbronnen, schakel monsters uit en leer te overleven als laatste overblijfselen van de mensheid. Ontdek een krachtige oude technologie en maak gebruik van de energie om de mensheid te herstellen en terug te keren naar de oppervlakte.

Graaf dieper door de binnenste kern met een houweel in de ene hand en een lantaarn in de andere. Laat explosieven ontploffen om een nieuw pad te banen of om je te verdedigen tegen verschrikkelijke tunnels, zoals glibberende zandwormen, witte wolfspinnen en robotachtige knaagdieren. Gebruik deze zuurverdiende grondstoffen om nieuwe gereedschappen, uitrusting en wapens te maken. Creëer een aanpasbare basis om essentiële voorraden in op te slaan, bouw een tuin voor voedsel en ingrediënten die je kunt automatiseren om passief te oogsten en doe dutjes om bij te komen van expedities.

Sluit vriendschap met schattige monster-meisjes, humanoïde hybriden met krachtige vaardigheden en bovennatuurlijke trekjes. Win hun gunst door hun verschillende persoonlijkheden te leren kennen en maak gebruik van hun vaardigheden tijdens de zoektocht naar de oppervlakte. Lilith fungeert als gids en geeft nuttige tips, Cartier is een raadselachtig wolvenmeisje met een temperament en Mona is op haar hoede voor mensen met het aangeboren vermogen tot zelfgenezing. Activeer hun gaven in de vorm van buffs om te helpen in gevechten en andere inspanningen.

“We hebben wat begon als een klein idee uitgebeiteld tot een prachtig leuke realiteit met Return From Core,” zegt Yezhi Huangquan, producent en ontwikkelaar bij Tanxun Studio. “We kijken ernaar uit om spelers over de hele wereld hun verbeelding te zien prikkelen met mogelijkheden in de gevaarlijke diepten!”
 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password