Retro turn-based RPG Terra Memoria onthult nieuwe gameplay trailer

Indie-ontwikkelaar La Moutarde heeft in samenwerking met Dear Villagers een geheel nieuwe gameplaytrailer onthuld voor de aankomende turn-based RPG Terra Memoria in aanloop naar de Gamescom, waar de game speelbaar zal zijn op de Indie Arena-stand. Terra Memoria komt binnenkort uit op pc, Switch, PlayStation 5 en Xbox Series. Het is een knusse verkenningsgame met retrotrillingen, gemaakt door RPG-liefhebbers.
Terra Memoria stuurt spelers op een wereldreis vol verkenning, knutselen, bouwen en vriendschap! Een tekort aan magische kristallen en het plotselinge ontwaken van oude robots drijft zes nieuwe vrienden op een waanzinnig onderzoek door Terra, een grillige en gezellige wereld die 3D-graphics en pixelkunst combineert. Spelers hebben de controle over alle leden van de groep, die elk hun eigen verhaal beginnen en hun unieke vaardigheden inzetten tijdens de beurtgebaseerde gevechten in Terra Memoria.

Je zult echter meer moeten doen dan vechten, want om de wereld te redden moeten spelers knutselen, koken, kamperen en het unieke bouwsysteem van Terra Memoria onder de knie krijgen waarmee ze voorwerpen kunnen maken, omgevingspuzzels kunnen oplossen en uiteindelijk hun eigen kleine dorp kunnen bouwen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password