Retro-geïnspireerde FPS Dread Templar lanceerdatum aangekondigd!

Fulqrum Publishing en T19 Games kondigen vandaag aan dat de snelle demon-slaying FPS Dread Templar Early Access verlaat voor een volledige release op PC via Steam, GOG.com en Epic Games Store op 26 januari.

De volledige release bevat twee omvangrijke nieuwe episodes, elk met vijf levels en een bossfight, een dodelijk nieuw wapen, nieuwe vijanden, puzzels en meer. Internationale spelers zullen ook kunnen genieten van volledige tekstlokalisatie in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Traditioneel Chinees, Vereenvoudigd Chinees, Japans, Braziliaans Portugees en Russisch.

Word het engste ding in de hel en daarbuiten, terwijl je op zoek gaat naar wraak in de intense, snelle FPS-actie van Dread Templar. De game doet denken aan klassiekers uit de jaren ’90, maar met een moderne twist, inclusief gameplaymechanismen zoals aanpasbare vaardigheden, upgradebare wapens en vele Dread Powers om vrij te spelen.

Maai hordes demonen en bloeddorstige vijanden neer in gevarieerde omgevingen, variërend van de hel tot bevroren piratenschepen, weergegeven in een retro, maar verrassend gedetailleerde pixel-art grafische stijl, begeleid door een head-banging originele soundtrack.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password