Retro Games en PLAION onthullen mini-reproductie van de Atari 400

PLAION en Retro Games maken bekend dat de THE400 Mini op 15 maart 2024 verschijnt. Deze hedendaagse mini-versie van de baanbrekende home-computer – die oorspronkelijk verscheen in 1979 – is nu beschikbaar voor pre-orders.

De THE400 Mini wordt gelanceerd inclusief enkele van de beroemdste en belangrijkste games (pre-installed) uit het tijdperk. Deze 50% kleinere versie van de Atari 400 is gemaakt met moderne technologie en biedt alles waar het origineel om geliefd was.

Spelers die de gameplay-ervaringen uit de jaren 70 en 80 opnieuw willen beleven zullen genieten van de THECXSTICK die bij de THE400 Mini wordt geleverd. Deze vernieuwde reproductie van de iconische CX40 Atari-joystick maakt de nostalgie compleet met zeven naadloos geïntrigeerde functieknoppen. Dankzij de USB-aansluiting is de controller compatibel met vele verschillende platformen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password