Retro game beurs Stevoort – 28 april 2019

De retro game beurs in Stevoort (Limburg, België) is ondertussen toe aan zijn 7de editie!
Voor de mensen die niet onmiddellijk weten wat ze mogen verwachten van een retro game beurs, zo een beurs houdt het volgende in:

Er is verkoop van retro tot huidige generatie games & consoles. In dit geval zijn er meer dan 150m aan standen aanwezig!
Voel je je nostalgisch, zoek je nog een oude Game Boy of Nintendo? Deze zaken en zoveel meer ga je zeker en vast hier vinden.

Ter plaatse zullen ook hamburgers, belegde broodjes en dranken te koop zijn aan democratische prijzen. Al bij al is het een vrij gezellige beurs waar je wat kan rondsnuisteren tussen allerlei zaken die je nostalgische prikkels zouden kunnen stimuleren. Voor veel collectors is het ook nog eens een moment om samen te komen, samen een drankje te nuttigen en wat bij te praten.

Informatie:

Locatie:
Zaal Steborg
Broekstraat 1
3512 Stevoort

Inkom: 3€
Kinderen onder de 12 mogen gratis binnen

facebook event: klik hier

Hier kan je tevens een filmpje zien van de vorige editie, gemaak door een goeie vriend en Youtuber (check zeker Ed’s Retro Geek out zijn kanaal hierzo):
Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password