Retro FPS Gunscape bouwt vanaf vandaag aangepaste arena’s op Switch

Gunscape, de first-person shooter en world-building hybride geïnspireerd door klassieke jaren ’90 FPSes van ontwikkelaar en uitgever Blowfish Studios, bouwt werelden rijp voor ontdekking en bloedvergieten op Nintendo Switch vandaag.
Sluit je aan bij een getalenteerd collectief van community-architecten die in staat zijn om te creëren, te ontwikkelen en elkaar uit te dagen met hun originele visies op de ultieme deathmatch. Gebruik het gereedschap van een uitgebreid bouwpakket met bijna elk blok, biome, wapen, add-on en tegenstander die je maar kunt bedenken.

Als je eenmaal een arena hebt gecreëerd, kun je de hel loslaten op nauwkeurig geplaatste eenheden van dodelijke droids, vaardige soldaten, enorme beesten en zelfs dinosaurussen – ja, DINOSAURS. Als je geen zin hebt in het minutieus plaatsen van details zoals muren, wapens en vijanden, kun je genieten van de creaties van anderen en de chaos. Duik in een indrukwekkende verzameling door fans gemaakte single-player maps, co-op campagnes en handgemaakte multiplayer arena’s.

“Gunscape neemt de meest memorabele elementen uit de FPS-geschiedenis, stopt ze in een intuïtieve creatie-toolkit en geeft ze allemaal door aan gamers”, aldus Benjamin Lee, CEO van Blowfish Studios. “Ontwerpers van alle niveaus kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en hun werk direct uploaden naar de servers van het spel, zodat de hele wereld het kan ervaren. De Nintendo-gemeenschap staat vooral bekend om zijn inventieve community creators, dus we zijn erg benieuwd wat ze met onze tools bedenken!”

Gunscape is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch voor € 11,99 en werd eerder uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password