Retro avontuur Infernax nu beschikbaar

De Arcade Crew en Berzerk Studio zijn verheugd u te kunnen melden dat de datum is aangebroken. Het retro actie-avontuur splatterfest Infernax is hier om je van je voeten te vegen en je over die plas gore te dragen. Infernax lanceert vandaag op Steam, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Game Pass, PC Game Pass en Xbox Cloud Gaming. Infernax belooft je het hof te maken met alle uitdaging en het bloedbad dat pixels je kunnen bezorgen in de klassieke NES-tijdperk stijl die je kent en waar je van houdt. De game lanceert met 10% korting op zowel de eShop als Steam tot 20 februari, maar noem het geen goedkope date.

Je onstuimige metgezel voor het komende avontuur is niemand minder dan Alcedor, de jonge hertog van Upel, net terug van de strijd. Helaas is het land waar hij is teruggekeerd nu een schaduw van het thuis dat hij verliet. Het kwaad heeft zijn stempel gedrukt op deze eens zo welvarende plaats, en de mensen zijn bang voor de onuitsprekelijke dingen die nu het land teisteren. Dit komt natuurlijk zeer ongelegen. Ga met Alcedor mee terwijl hij tot over zijn knieën in de problemen zit om de controle over dit land terug te winnen van de krachten van de duisternis.

Alcedor krijgt te maken met verschrikkingen die het verstand van de mens te boven gaan, en hopelijk maakt hij ze vloeibaar met zijn trouwe knots terwijl hij een eenmanskruistocht leidt door de krachten van de onderwereld. Met geheimen te ontsluieren, krachtige vaardigheden te leren en een assortiment spreuken in zijn arsenaal, zal hij klaar zijn om wat er ook in de schaduwen schuilt onder ogen te zien en hem echt op zijn donder te geven. Onderweg wordt zijn moraal op de proef gesteld door moeilijke keuzes die niet alleen het lot van Upel bepalen, maar ook dat van Alcedor zelf, wat leidt tot verschillende gamepaden. De uitdaging die voor je ligt is niet voor de zwakkeren onder ons, maar Infernax biedt zowel een klassieke hardcore modus, als een meer vergevingsgezinde (maar niet minder uitdagende) casual modus, voor maximaal plezier, ongeacht hoe je speelt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password