Respawn Entertainment onthult Apex Legends Season 5 – Fortune’s Favor

Vandaag heeft Respawn Entertainment aangekondigd wat er op de planning staat voor het bekroonde schietspel Apex Legends in Season 5 – Fortune’s Favor, dat op dinsdag 12 mei wordt uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Apex Legends, door de BAFTA’s, Windows Central en The Golden Joystick Awards uitgeroepen tot het beste multiplayerspel van 2019, blijft haar verhaal evolueren in Season 5.

De onthulling van vandaag bevat prille informatie over Season 5 en een nieuwe Stories from the Outlands-trailer die diep ingaat op het pad dat de nieuwe Legend Loba heeft afgelegd naar de Apex Arena. Als de sluwe dief Loba erachter komt dat haar aartsvijand Revenant meedoet aan de Apex Games, verandert haar leven in een wraakmissie, gedreven door het verlies van haar ouders en haar behoefte om geheimen binnen de arena te onthullen.

ARVE Error: Invalid URL https://www.youtube.com/watch?v=RH3Rp80rbkQ in url

Met de start van Season 5 komt ook Ranked Leagues Series 4. Spelers kunnen opnieuw uitkijken naar een tweedelig seizoen: de Series begint in Kings Canyon alvorens in juni terug te keren naar World’s Edge. Ranked Leagues Series 4 blijft de nadruk leggen op het belonen van competitieve spelers voor de tijd die ze investeren in Apex Legends.

Spelers kunnen de allerbeste spelers van Apex Legends tegen elkaar zien strijden vóór de release van Season 5 dit weekend in het Apex Legends Global Series Online Tournament #5. Vanaf zaterdag 2 mei 2020 spelen de beste deelnemers, waaronder TSM, Complexity, Team Liquid, Rogue en nog veel meer live op de Apex Legends Twitch– en YouTube-kanalen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password