Respawn en Lucasfilm Games onthullen key art van Star Wars Jedi: Survivor

Respawn Entertainment, Electronic Arts en Lucasfilm Games hebben vandaag de key art van Star Wars Jedi: Survivor onthuld. Daarnaast hebben ze laten weten dat fans van over de hele wereld niet lang meer hoeven te wachten om meer te zien van het volgende epische hoofdstuk in de veelgeprezen serie. Tijdens The Game Awards, het eindejaarsfeest van de gamesindustrie dat op donderdag 8 december plaatsvindt, kunnen ze de game voor het eerst in actie zien.

Star Wars Jedi: Survivor begint vijf jaar na de gebeurtenissen van Star Wars Jedi: Fallen Order. Cal moet de Empire, dat hem constant achtervolgt, een stap voorblijven terwijl hij zich er steeds meer van bewust is dat hij een van de laatst overgebleven Jedi in het sterrenstelsel is. Cal wordt vergezeld door zijn trouwe metgezel BD-1 en sluit zich tijdens zijn reis aan bij een reeks unieke en interessante personages. Star Wars Jedi: Survivor borduurt voort op de dynamische gevechten van de serie middels nieuwe en innovatieve manieren. Om te overleven moet Cal nieuwe vaardigheden leren en zijn band met de Force versterken.

Vanaf vrijdag 9 december om 2:00 uur Nederlandse tijd kunnen kijkers afstemmen op The Game Awards via YouTube, Twitch, Twitter en Discord. Star Wars Jedi: Survivor is verkrijgbaar in 2023 en wordt ontwikkeld voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password