Resident Evil 3-video vergelijkt originele versie met remake

Een nieuwe video van Resident Evil 3 vergelijkt de aankomende remake met de oorspronkelijke versie van de game. De video biedt zo’n zestien minuten aan gameplay en daarin worden diverse scènes uit beide games naast elkaar gelegd. De aankomende remake biedt een uitgebreidere versie van Raccoon City met meerdere routes, een metro dat als fast travel dient en de 4v1-multiplayermodus Resident Evil Resistance. Natuurlijk zijn ook de graphics flink op de schop gegaan.

Resident Evil 3 Remake verschijnt op 3 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Het origineel verscheen in 1999 op de eerste PlayStation. Vorig jaar kwam er al een remake van Resident Evil 2 uit – dat spel kreeg goede recensies en wist sterke verkoopcijfers te bereiken.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password