“Resident Evil 3 Remake mogelijk als fans het echt willen”

De remake van Resident Evil 2 is een topper.  Niet verwonderlijk dus dat fans al kwijlen bij de gedachte van een Resident Evil 3 Remake. Producer Hirabayashi liet tijdens een interview alvast weten dat zo’n remake er best kan komen, maar enkel wanneer fans het echt willen. Dat was immers ook de reden waarom men een remake maakte van Resident Evil 2, omdat fans er maar bleven achter vragen.

Natuurlijk is het vrij duidelijk dat fans een remake van Resident Evil 3 zien zitten, dus als dat de enige vereiste is, dan lijkt zo’n remake haast een zekerheid. Of die er ook echt komt, dat valt natuurlijk wel nog af te wachten, maar er zijn toch veel redenen om te denken dat een Resident Evil 3 Remake redelijk evident is. Los van het succes van Resident Evil 2 Remake is het namelijk ook zo dat Resident Evil 3 zich in dezelfde stad als Resident Evil 2 afspeelt, waardoor veel assets opnieuw gebruikt kunnen worden, wat de ontwikkeling vergemakkelijkt. Dat is ook de reden waarom de originele Resident Evil 3 slechts een jaar na Resident Evil 2 kon worden uitgebracht.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password