Reserveringen voor namen in World of Warcraft Classic geopend

Blizzard heeft de reservering voor namen in World of Warcraft Classic geopend voor alle spelers met een actief abonnement of speeltijd. De speler kan tot wel drie personages creëren per WoW-account.

World of Warcraft Classic komt op 27 augustus uit voor pc. Tot de lancering kunnen spelers met een actief abonnement of speeltijd hun namen alvast reserveren. Wanneer een naam is geclaimd kan de speler ook alvast een rijk kiezen voor zijn personage.

“Spelers die ervoor kiezen om in een PvP-rijk te spelen kunnen alleen personages binnen dezelfde factie maken”, vermeldt Blizzard op hun website. Dit betekent dat wanneer de speler ervoor kiest om een Alliantie-personage te creëren, dat de andere personages in dit domein ook Alliantie-personages moeten zijn.

Verder is het goed om te weten dat wanneer het volledige spel is uitgebracht, spelers tot tien personages kunnen creëren in één specifiek rijk en maximaal vijftig in alle rijken bij elkaar. Personages die zijn gecreëerd tijdens de bèta en stress-tests zullen niet beschikbaar zijn. Om een personage te kunnen creëren moet de gameclient wel eerst gedownload worden.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password