Republic of Gamers verwelkomt Son Heung-min bij Team ROG

Republic of Gamers (ROG) heeft deze week aangekondigd dat voetballer Son Heung-min zich aansluit bij Team ROG. Naast zijn ongekende prestaties op het veld, die hem een Golden Boot hebben opgeleverd, is Son ook een fervent gamer.

Son Heung-min speelt al profvoetbal sinds zijn 16e en behoort tot de topscorers die zijn thuisland Zuid-Korea vertegenwoordigen op het WK. Op het veld domineert hij zijn tegenstanders met precieze aanvallen, maar in zijn vrije tijd is hij een gepassioneerde gamer en fervent League of Legends-speler. Als hij niet in Summoner’s Rift te vinden is, dan kijkt hij graag bij T1 en Faker hoe zij hun eigen spel verbeteren. Ook hoopt hij in de toekomst tijd te vinden om een ​​League of Legends-toernooi bij te wonen. Naast League of Legends speelt Son ook graag andere games, waaronder FIFA.

Team ROG vertegenwoordigt de wereld van gamers
Team ROG brengt vele getalenteerde individuen samen van over de hele wereld, uit alle lagen van de bevolking en uit veel verschillende vakgebieden. “ROG is ongelooflijk trots om Son Heung-min te verwelkomen bij het groeiende Team ROG”, zegt Galip Fu, Global Consumer Marketing Director voor ROG. “Son is niet alleen een fantastische voetballer, maar ook een fervent gamer die net zo competitief is op zijn PC als op het voetbalveld. Son toont dezelfde winnaarsmentaliteit waar we bij ROG elke dag naar streven. Welkom bij Team ROG, Sonny!”

“Ik ben blij om onderdeel uit te maken van Team ROG,” zegt Son Heung-min over de nieuwe samenwerking. “Ik was onder de indruk van de kwaliteit van de producten en ik ben er trots op dat ik me als ambassadeur bij dit merk mag aansluiten! Ik kijk ernaar uit om met ROG samen te werken en ben enthousiast over de komende projecten.”

Son voegt zich bij een steeds groter wordende lijst van gamers, waaronder Alan Walker, Loserfruit, Nyjah Huston en Karl-Anthony Towns. Deze mannen en vrouwen hebben elk hun eigen unieke plek in de gaming wereld veroverd. Van professionele content creatie tot esports: allemaal weerspiegelen ze de fantastische gaming community.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password