Republic of Gamers organiseert de ROG Showdown in samenwerking met Power Unlimited en NVIDIA

Een lekker schiettoernooitje op een vrijdagavond, wat wil je nog meer? Nou, wat dacht je van kans maken op dikke prijzen! 26 maart zit je helemaal goed op het Twitch-kanaal van Power Unlimited. ROG heeft namelijk een aantal loadout drops met prijzen klaarstaan waar jij kans op maakt. Het enige wat je hoeft te doen is kijken.

WIE, WAT, WANNEER
NVIDIA presents: de ROG Showdown vindt plaats op vrijdag 26 maart, van 19:00 uur tot 22:00 uur. Een evenement vol met actie om je weekend mee af te trappen. Het toernooi wordt gespeeld in de Search & Destroy-modus van Call of Duty: Modern Warfare. Er doen vier teams mee die allemaal worden aangevoerd door bekende koppen, zoals Morrog, Nysira en Lekker Spelen. Tjeerd en Enno zullen als Team Vriesvak de eer van Power Unlimited verdedigen. Het volledige toernooi wordt uitgezonden op twitch.tv/powerunlimited en wordt voorzien van live-commentaar van Martin Verschoor en Simon Zijlemans.

VOORSTELRONDJE

Team Vriesvak
Eigenlijk heeft het sterrenteam van Power Unlimited geen introductie nodig, maar laten we het toch maar even doen. Team Vriesvak, aangevoerd door Tjeerd en Enno, wist Team Koude Kermis, een minderwaardig Power Unlimited-team, uit te schakelen in aanloop van dit toernooi. Onze Friezen krijgen deze keer steun van beroepsmilitair Trix en de doorgewinterde COD-speler Mostika.

Team Morrog
First-persoon shooter-expert en Twitch-bekendheid Emre Morrog is de aanvoerder van Team Morrog. Om zeker te weten dat Morrog er met de winst vandoor gaat, heeft hij militair Dezmond en professioneel hoofdjesklikker Mr Eagle op de kop getikt. Om het helemaal af te maken is ook Chief Ouwe Dibbes opgeroepen. Dat kan niet misgaan toch?

Team Nysira
De teamnaam verklapt het natuurlijk al, maar onder leiding van Twitch-streamer Nysira en Team Wall-lid Sven Fields zullen militair Fronzz en Criminals-speler Lazy Sharon alles uit de kast trekken om er met de winst vandoor te gaan.

Team Lekker Spelen
Dat lees je goed, ook de mannen van Lekker Spelen hebben een team opgesteld om mee te doen aan het ROG Showdown-toernooi. Timon draagt de aanvoerdersband, maar deelt de verantwoordelijkheden met YouTuber D3NNAD3N. Vanzelfsprekend speelt er ook een militair mee met Lekker Spelen, en wel NLDRyan.

Vijfde speler
Ieder team bevat ook nog een vijfde speler, in de persoon van een communitylid. Iedere aanvoerder heeft een community speler opgetrommeld om de boel scherp te houden. Wie dit zijn? Daar kom je 26 maart achter!

SPEELSCHEMA

PRIJZEN IN LOADOUT DROPS
Dankzij ROG Gaming laptops kunnen we gedurende het toernooi een aantal dikke prijzen weggeven, wat dacht je bijvoorbeeld van een ROG Swift 360Hz PG259QN? Of een prijzenpakket met bijvoorbeeld een ROG Chakram Core-muis, een ROG Falchion-toetsenbord of een ROG Strix Go 2.4-headset! Want zoals je weet, met goede gear kun je nèt dat beetje extra brengen dat zomaar het verschil kan betekenen tussen winst en verlies. Lees hier meer over frames win games.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password