Republic of Gamers onthult ROG Phone 6-serie op 5 juli tijdens live launch event

Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag het virtuele ROG Phone 6: For Those Who Dare-event aangekondigd. Tijdens dit event wordt de nieuwe ROG Phone 6-serie onthuld, evenals een nieuwe line-up met gaming accessoires. Tot slot komt de kracht van de ROG Phone 6-serie tot uiting in een enerverende showmatch, waar bekende influencers het tegen elkaar opnemen. Het event is online te volgen op 5 juli vanaf 14:00 uur CEST.

Hier wordt de ROG Phone 6 uit de doeken gedaan, uitgerust met de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 5G Platform en een AMOLED-beeldscherm van Samsung. Deze elementen worden gecombineerd met unieke ROG tuning-technologie om een indrukwekkende refresh rate van 165Hz te behalen: een mijlpaal voor smartphone-performance. Sterren van de show zijn onder andere het op het heelal gebaseerde uiterlijk van de ROG Phone 6, verschillende unieke features en bijbehorende accessoires. De brute kracht van de ROG Phone 6-serie werkt samen met een nieuw koelsysteem, zodat er mogelijkheden ontstaan die eerder niet denkbaar waren.

Kortom: het ROG Phone 6: For Those Who Dare-event staat in het teken van nieuwe technologieën, hogere snelheden en een ecosysteem van producten en accessoires die elkaar aanvullen om mobiele game-ervaringen van het hoogste niveau te creëren. Om de ROG Phone 6-serie in actie te zien kunnen kijkers na de show blijven hangen voor een exclusieve showmatch, waarin bekende influencers het tegen elkaar opnemen.

Kijk live mee als Republic of Gamers de nieuwe ROG Phone 6-serie onthult via https://rog.gg/Phone_media

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password