Republic of Gamers onthult nieuwe Zephyrus-laptops, de ROG Phone 8 en nog veel meer op CES 2024

Republic of Gamers begint 2024 met een aantal krachtige productaankondigingen tijdens zijn For Those Who Dare: Transcendence-event op CES 2024. Het virtuele event vindt plaats op 9 januari om 00:00 uur en staat in het teken van nieuwe technologie en producten die worden gekenmerkt door ‘high performance’ en vernieuwde esthetiek.

Wat kunnen kijkers verwachten?
Ten opzichte van het Maxed Out-event van vorig jaar doet ROG er een schepje bovenop met Transcendence: verwacht extreem krachtige gamingapparatuur die niet alleen thuis, maar ook onderweg voor prestaties van de bovenste plank zorgt, waaronder nieuwe Zephyrus-laptops, de ROG Phone 8 en meer. Ook zal er een campagne van start gaan waarbij fans iedere minuut van het virtuele event kans maken op een ROG Ally.

Zelf aan de slag?
De producten van Republic of Gamers die op CES 2024 worden gepresenteerd zijn beschikbaar voor hands-on-demonstraties en tests in de ASUS & ROG CES 2024 Media Showroom op de derde verdieping van The Venetian Expo Meeting Room #3102, op 8 januari van 10 a.m. tot 6 p.m. PST en van 9 tot en met 11 januari van 9 a.m. tot 6 p.m. PST. Niet de mogelijkheid om aanwezig te zijn? Neem dan contact op met Vertigo 6 voor vragen over de beschikbaarheid van samples.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password