Republic of Gamers kondigt Zephyrus G14 met OLED, eerste ROG Mini-PC, nieuwe ROG Phone-serie en meer aan op CES

Republic of Gamers (ROG) heeft tijdens zijn For Those Who Dare: Transcendence-event op CES 2024 verschillende krachtige gaminglaptops onthuld, waaronder nieuwe versies van de Zephyrus G14 en G16, en een upgrade voor de ROG Strix SCAR 18. Ook heeft ROG de nieuwe generatie ROG Phone gepresenteerd, bestaande uit de ROG Phone 8 en de ROG Phone 8 Pro. Op het gebied van performance zijn er hoofdrollen weggelegd voor de AMD Ryzen 9 8000-serie, Intel Core Ultra 9/7 CPU’s en NVIDIA GeForce RTX 40-series Laptop GPU’s.

ROG Zephyrus G14 en G16 in een nieuw jasje, nu ook met OLED-beeldscherm
De ROG Zephyrus G14 en G16 zijn al jaren populair vanwege hun uitstekende balans tussen prestaties en betaalbaarheid en dit jaar heeft Republic of Gamers deze modellen voorzien van een nieuw uiterlijk én een OLED-beeldscherm. Dit type laptops van ROG werd bovendien gekenmerkt door de zogeheten AniMe Matrix: een grote hoeveelheid ledlampjes aan de bovenkant van de behuizing waarmee gebruikers hun eigen animaties en afbeeldingen konden projecteren voor een persoonlijke touch. Nu is er gekozen voor een subtielere strip met ledverlichting. Deze subtiliteit is ook het uitgangspunt geweest voor de rest van het ontwerp: van de strakke aluminium behuizing tot aan de vernieuwde kleur ‘Platinum White’ – een kleurstelling die voor het eerst in een lange tijd weer beschikbaar zal zijn in de Benelux.

Ook heeft ROG zijn Strix SCAR, een onbetwiste powerhouse binnen de line-up van een upgrade voorzien. Gamers die op zoek zijn naar maximale performance: we got you covered. De 2024-versie van de ROG Strix SCAR 18 maakt namelijk gebruik van maximaal een Intel Core Ultra 9-processor en een NVIDIA® GeForce RTX 4090 Laptop GPU om ervoor te zorgen dat de meest fanatieke spelers op hun wenken worden bediend.

ROG Zephyrus Series

De volgende generatie ROG Phone
De ROG Phone 8 en ROG Phone 8 Pro zijn ontworpen voor consumenten met een hart voor gaming, maar ook voor deze smartphones geldt dat ze niet ogen als een typische smartphone. Tijdens het ontwerpproces is er gekozen voor een benadering die ook in de smaak zal vallen bij mensen die op zoek zijn naar een high-end smartphone, inclusief een premium beeldscherm, camera en natuurlijk: maximale prestaties.

De ROG Phone 8-serie zal verkrijgbaar zijn in vier configuraties: de ROG Phone 8 met 12GB RAM en 256GB opslag in de kleur Black (1099 euro), de ROG Phone 8 met 12GB RAM en 256GB opslag in de kleur Gray (1099 euro), de ROG Phone 8 Pro met 16GB RAM en 512GB opslag in de kleur Black (1199 euro) en de ROG Phone 8 Pro met 24GB RAM en 1 TB opslag in de kleur Black (1499 euro).

ROG Phone 8

De allereerste ROG NUC Mini-PC ooit
Samen met Intel heeft Republic of Gamers de allereerste ROG NUC ooit ontworpen. Deze compacte en krachtige Mini-PC (codenaam Scorpion) is een extreem kleine gaming powerhouse met Intel Core Ultra-processoren en NVIDIA RTX graphics – ideaal voor iedereen die topprestaties op een eenvoudige manier met zich mee wil nemen.

Overige upgrades voor setups
Daar hield het niet bij op, want Republic of Gamers heeft ook de ROG Hyperion BTF-behuizing, de ROG Swift OLED PG39WCDM-monitor, de ROG Aura Monitor Light Bar, de ROG Ergo Monitor Arm, de ROG Carnyx-microfoon voor het nauwkeurig vastleggen van geluid, de ROG Keris II Ace-muis met de ROG Polling Rate Booster, de ROG Cetra True Wireless SpeedNova-koptelefoon, het ROG Falchion RX Low Profile-toetsenbord en meer aangekondigd.

ROG Zephyrus G14 (2024) Platinum White

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password