Replaced toont meer van zijn Dystopische Cyberpunk-wereld in een verbluffende trailer die op de TGA wordt getoond.

Een nieuwe trailer van Coatsink en Sad Cat Studios’ langverwachte sci-fi actieplatformgame Replaced is verschenen tijdens The Game Awards. De trailer laat meer zien van de adembenemende retro-futuristische dystopie van de game, met een tipje van de sluier over het verhaal en een glimp van sombere verlaten landschappen, bruisende neonsteden en stijlvolle gevechten.

Replaced is een 2,5D sci-fi retro-futuristische actieplatformer waarin je speelt als R.E.A.C.H. – een kunstmatige intelligentie die tegen zijn zin gevangen zit in een menselijk lichaam. Het spel mengt filmisch platformwerk, verbluffende pixelkunst, free-flow actiegevechten en een diepgravend dystopisch verhaal dat zich afspeelt in een alternatieve jaren 1980.
In en rond Phoenix-City zijn vogelvrijen schering en inslag. Alles wordt geregeerd door corruptie en hebzucht en de machthebbers zien mensen en hun organen als niets meer dan ruilmiddel. Verken en ontrafel de mysteries vanuit het perspectief van R.E.A.C.H, die begint te begrijpen hoe het is om mens te zijn in een gebroken wereld.

Geïnspireerd door cyberpunk cinema zoals Blade Runner 2049 & Upgrade, willen ontwikkelaars Sad Cat Studios een diepgaande, complexe wereld bouwen, met pixel art in het hart van REPLACED’s gruizige, dystopische verleden.

REPLACED staat gepland voor een release in 2023 en zal te spelen zijn op Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass voor PC, Steam & Epic Games Store met een geoptimaliseerde versie voor Xbox Series X|S.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password