Remnant II: The Awakened King DLC nu beschikbaar op PC, Playstation 5 en Xbox Series X|S

Gearbox Publishing en Gunfire Games kondigen aan dat The Awakened King, de eerste premium DLC voor REMNANT II, nu verkrijgbaar is op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Fans kunnen nu de DLC-bundel kopen voor $24,99 om The Awakened King DLC te krijgen en toegang te krijgen tot de twee extra packs zodra deze volgend jaar beschikbaar zijn. Iedereen die de Ultimate Edition van REMNANT II heeft gekocht, heeft zonder extra kosten toegang tot de DLC. Om de lancering van The Awakened King te vieren, kunnen degenen die REMNANT II nog niet hebben gekocht vanaf vandaag de Standard, Deluxe en Ultimate Edition-versies van de bestverkochte survival shooter krijgen voor 30% korting op de winkelprijs op Arc Games en Steam.
In deze nieuwe DLC voor REMNANT II is The One True King ontwaakt en uit op bloed. De waanzinnige koning, die tijdens zijn bijna-dood-slaap door de Wortel is gecorrumpeerd, ziet overal verraad en zint op wraak. Sinds zijn kasteel voor het eerst aankwam in een Dran kustplaats, zijn de getijden woedend en is het weer chaotisch, waardoor allerlei wezens uit de diepten opduiken en vele mysteries in zijn kielzog achterblijven. In een gloednieuwe verhaallijn moeten overlevenden de geheimen achter The One True King ontdekken door een mysterieus nieuw gebied in de wereld van Losomn te verkennen. Op deze vreemde nieuwe locatie doorkruisen de overlevenden nieuwe kerkers, verwerven ze krachtige uitrusting, ontmoeten ze onverwachte bondgenoten en krijgen ze te maken met nieuwe bedreigingen tijdens hun avontuur om The One True King te bereiken en hem voor eens en altijd te verslaan.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password