Remnant II lanceert eerste DLC The Awakened King op 14 november

Gearbox Publishing en Gunfire Games kondigen aan dat The Awakened King, de eerste premium DLC voor REMNANT II, op 14 november voor € 9,75 wordt uitgebracht op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Dit is de eerste DLC in de eerder aangekondigde DLC Bundle, bestaande uit drie DLC-pakketten, voor REMNANT II. Fans kunnen de DLC Bundle op 14 november kopen voor € 24,50 om The Awakened King DLC te krijgen en toegang te krijgen tot de twee extra packs zodra deze ergens volgend jaar beschikbaar zijn. Degenen die de Ultimate Edition van REMNANT II hebben gekocht, krijgen zonder extra kosten toegang tot de DLC.
In deze DLC voor REMNANT II is The One True King ontwaakt en uit op bloed. De waanzinnige koning, die tijdens zijn bijna-dood-slaap door de Wortel is gecorrumpeerd, ziet overal verraad en zint op wraak. Sinds zijn kasteel voor het eerst aankwam in een Dran kustplaats, zijn de getijden woedend en is het weer chaotisch, waardoor allerlei wezens uit de diepten opduiken en vele mysteries in zijn kielzog achterblijven. In een gloednieuwe verhaallijn moeten overlevenden de geheimen achter The One True King ontdekken door een mysterieus nieuw gebied in de wereld van Losomn te verkennen. Op deze vreemde nieuwe locatie doorkruisen overlevenden nieuwe kerkers, verwerven ze krachtige uitrusting, ontmoeten ze onverwachte bondgenoten en worden ze geconfronteerd met nieuwe bedreigingen tijdens hun avontuur om The One True King te bereiken en hem voor eens en altijd te verslaan.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password