Remnant From The Ashes Is Nu Uit Op Nintendo Switch!

Door het einde van de wereld vecht de mensheid om te overleven tegen hordes monsterlijke wezens in een wereld gehuld in duisternis en wanhoop. De bekroonde actiegame Remnant from the Ashes is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch en dompelt spelers onder in een huiveringwekkende reis die hun vaardigheden en moed op de proef stelt.

Als een overlevende in een post-apocalyptische wereld moeten spelers een reeks wapens en vaardigheden gebruiken om door gevaarlijke omgevingen te navigeren, het op te nemen tegen dodelijke vijanden en de geheimen van een gek geworden wereld te ontrafelen. Heb jij het in je om te heroveren wat verloren is gegaan?
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com