Remake van geliefde klassieke city builder, Pharaoh: A New Era, komt naar PC (Steam) op 15 februari

Uitgever Dotemu en ontwikkelaar Triskell Interactive hebben vandaag aangekondigd dat aspirant-heersers de troon zullen bestijgen in Pharaoh: A New Era, een volledige remake van een van de meest geliefde city builders aller tijden, 15 februari op PC via Steam.

Farao’s kunnen inspiratie opdoen voor hun toekomstige beschavingen in de nieuwe trailer van vandaag, die herinnert aan de rijke geschiedenis van het wervelende zand van Egypte. De beelden volgen bescheiden nederzettingen die uitgroeien tot bruisende steden en herinneren aan de opkomst van de moderne wonderen die de piramides zijn. Bekijk de nieuwe video voor een fragment van de 4000 jaar Egyptische geschiedenis Pharaoh: A New Era laat zien:

Farao: A New Era herschept volledig de klassieke city builder uit 1999 met volledig nieuwe code, prachtig gedetailleerde graphics, verbeterde mechanica en een frisse gebruikersinterface. De “Campagne” van het spel daagt spelers uit om steden te ontwikkelen in zes verschillende perioden van het oude Egypte, door bruisende handelscentra, grote steden en meer te bouwen. Farao: A New Era bevat de uitbreiding uit 2000, Cleopatra: Queen of the Nile, die meer dan 100 uur gameplay, 53 missies en een “Free Build”-modus bundelt in de ultieme viering van de originele klassieker.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password