Remake van de klassieke first-person shooter XIII vanaf morgen verkrijgbaar

Mindscape en Microids hebben vandaag de launch trailer voor de remake van first-person shooter XIII onthuld. XIII is een volledige remake van een ware cult-classic. Deze klassieker staat bekend om de unieke combinatie van FPS-actie, storytelling en een keiharde stripboek-stijl. XIII is vanaf 10 november verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De Nintendo Switch-versie wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2021.
 

In deze remake van de cel-shaded FPS uit 2003 speel je als XIII, een man die zijn geheugen kwijt is en probeert zijn verleden te achterhalen. Hij is vastbesloten is om licht te werpen op een van de meest verbazingwekkende samenzweringen in de geschiedenis van de Verenigde Staten ooit. Bereid je voor op een adembenemend solo-campagne die actie en stealth combineert met 34 levels die trouw zijn aan het oorspronkelijke design.

Met de kracht van een moderne 3D-engine zijn alle visuele elementen van de game verbeterd door een geheel nieuwe art direction met oog voor de iconische, cel-shaded look. De game is voorzien van diverse gameplay-verbeteringen en geremasterde audio van het origineel. Hierdoor zijn bekende stemmen waaronder die van David Duchovny (The X-Files, Californication) wederom te horen in deze remake. Ook de lokale multiplayer keert terug zoals onthuld wordt in de launch trailer. Deze zal worden ondersteund met reguliere updates.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password