Releasedatum Wasteland 3 onthuld, pre-orders geopend en nieuwe trailer getoond tijdens X019!

inXile entertainment — de studio van Brian Fargo, oprichter van Interplay en één van de scheppers van Wasteland — maakt in samenwerking met Deep Silver bekend dat Wasteland 3 op 19 mei 2020 verschijnt, zowel digitaal als in fysieke vorm.

De game is nu beschikbaar voor pre-orders, deze worden beloond met bonusitems die spelers een voorsprong in het wasteland bieden. Dit zijn de bonusitems voor pre-orders:

●        Ranger General’s Hat and Glasses
●        Polished Ranger Badge
●        Snow Camo Weapons

Wasteland 3 werd getoond tijdens het X019 Xbox-evenement in Londen, waar Brian Fargo het podium betrad om een nieuwe trailer te introduceren, de releasedatum van 19 mei aan te kondigen, en het officiële startschot voor de pre-orders te geven.

Wasteland 3 verschijnt op 19 mei 2020 voor Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation® 4, Windows, Mac en Linux. De legendarische serie, die pionierswerk verrichtte voor het post-apocalyptische genre in videogames, laat spelers als Desert Rangers de wet handhaven en de beschaving opnieuw opbouwen in een post-nucleaire wereld. In Wasteland 3 wordt de droge, stoffige hitte van het zuidwesten van de Verenigde Staten ingewisseld voor het permanent bevroren Colorado. Spelers kunnen uitzien naar nieuwe locaties, een aanpasbaar voertuig, gestroomlijnde gevechten en – voor het eerst in de serie – coöp-gameplay voor twee spelers.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password