Releasedatum Warhammer 40,000 Eternal Crusade bekend gemaakt

Bandai Namco en Behaviour Interactive bevestigen de releasedatum van Warhammer 40,000 Eternal Crusade met een nieuwe trailer van de 4 facties: de Eldar, Chaos Space Marines, Orks en Space Marines.

“We streven ernaar om de beste ervaring te leveren bij de release op 23 september, met een pc-versie die past bij onze ambities qua inhoud en kwaliteit en de weg legt voor onze levenslange gratis uitbreidingen. De ontwikkeling van de consoleversies pauzeren was een zware beslissing, maar zal resulteren in een geoptimaliseerde en uitgebreide ervaring bij de lancering” zegt Stephen Mulrooney, SVP Behaviour Digital.

Op basis van een enorm universum zal Warhammer 40,000 Eternal Crusade gamers naar een hevige strijd brengen tussen vier facties van het 41ste millennium om een blijvende wereld in oorlog te beheersen. Of het nu gaat om PvP (Player versus Player) of PvE (Player versus Environment); teams zullen samen moeten werken en strijden in massieve gevechten om andere facties uit te roeien! Spelers kunnen tussen twintig verschillende sub-facties kiezen, honderden wapens verdienen, alsook worden er accessoires en uitgebreide aanpasmogelijkheden uit de 29-jarige geschiedenis van de franchise voorzien om de perfecte strijders te ontwikkelen.

Warhammer 40,000 Eternal Crusade verschijnt op 23 september voor pc en komt op een latere datum naar consoles.

https://www.youtube.com/watch?v=RRAjFoGgJKA

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password