Releasedatum voor Remnant: From the Ashes op Nintendo Switch is 21 maart 2023!

Bestrijd de wortel van alle kwaad – onderweg! Remnant: From the Ashes komt op 21 maart naar de Nintendo Switch. Verkrijgbaar voor € 39,99.

Verken dynamisch gegenereerde werelden die elke keer dat je ze speelt veranderen. Elk van de vier unieke werelden van het spel is gevuld met monsterlijke bewoners en omgevingen die bij elke keer dat je het spel speelt voor nieuwe uitdagingen zorgen. Pas je aan en verken – of sterf in je poging. De vijandige omgevingen begroeten je met keiharde vijanden en epische eindbazen. Dood de monsters, verdien ervaring, pak de buit en upgrade materialen om je voor te bereiden en benader elke ontmoeting op tientallen unieke manieren.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password