Releasedatum onthuld voor verwachte arcade time manager pixel cafe

In afwachting van de aanstaande lancering kondigt Baltoro Games met trots de releasedatum aan voor hun volgende project, Pixel Cafe. De titel is verkrijgbaar op 30 november 2023 op Steam, Nintendo Switch, PlayStation en Xbox.

Een perfect pixelverhaal

Stap in de digitale wereld van Pixel Cafe. Deels arcade time manager, deels visuele roman, Pixel Cafe is helemaal leuk. Ervaar de wereld als Pixel, een barista uit een klein dorp met grote dromen. Terwijl Pixel zich bezighoudt met haar verantwoordelijkheden in het plaatselijke eethuis – klanten bedienen en kletsen met haar verschillende bazen – begint ze zich te realiseren hoe herinneringen aan haar familie haar kleine leven in Karstok hebben beïnvloed. Verken samen met Pixel je stad, werk bij nieuwe eettentjes en denk na over je geschiedenis in Pixel Cafe!

Een dag uit het leven

Begeleid Pixel elke ochtend bij het verlaten van het ouderlijk huis door haar dag, wachtend op klanten en kletsend met de lokale bevolking. Voer bestellingen uit om nieuwe recepten vrij te spelen en beheer meerdere kassa’s om het ritme van deze tijdmanagementsim onder de knie te krijgen. Bekijk je weekschema op je kalender zodat je nooit een dienst mist. Als het tijd is om uit te klokken, ga je terug naar huis en gebruik je je verdiensten voor een opknapbeurt. Koop nieuwe meubels en richt je huis opnieuw in om je droomhuis te creëren!

Een nieuw verhaal

Verken de wereld met Pixel terwijl ze omgaat met de mensen om haar heen en nadenkt over haar verleden. Pixel Cafe vertelt het verhaal van Pixel in een tweeledige verhaallijn. Het verhaal komt tot leven in het heden en in de herinneringen aan haar grootouders die in Karstok woonden. Ervaar de ontwikkeling van deze stad en wees getuige van Pixel’s dierbare herinneringen aan een familiale opvoeding.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password