Releasedatum My Hero One’s Justice 2 onthuld

De strijd voor rechtvaardigheid krijgt een vervolg op 13 maart 2020, wanneer My Hero One’s Justice 2 lanceert op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Ook zijn er vandaag vier nieuwe personages aangekondigd: Sir Nighteye, Fat Gum, Mr. Compress en Twice. Daarnaast is de toevoeging van 2 versus 2 battles onthuld, zijn de levels in bepaalde gevechten vernietigbaar en is Team Plus Ultra toegevoegd, waarmee je unieke aanvallen kunt uitvoeren wanneer er specifieke team combos geselecteerd worden.

Fans kunnen de game vanaf nu pre-orderen, waardoor ze het exclusieve personage Nomu krijgen en vroege toegang krijgen tot twee personages die binnenkort worden onthuld.

De gelimiteerde Plus Ultra Edition is vanaf nu ook te koop, welke een exclusieve 20cm figurine, een artboard, steelbook, twee sleutelhangers, een badge en de volledige versie van My Hero One’s Justice 2 bevat.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password