Releasedatum Fairy Tail verplaatst naar 25 juni 2020

Koei Tecmo Europe en ontwikkelaar GUST Studios maken vandaag bekend dat hun komende magische JRPG, Fairy Tail, wereldwijd zal worden uitgebracht op 25 juni 2020. De aangepaste datum – oorspronkelijk zou de game op 19 maart 2020 verschijnen – komt voort uit het verlangen van de ontwikkelaar om de game verder te verbeteren voor een nog rijkere Fairy Tail-ervaring.

Producer Keisuke Kikuchi zegt hierover: “Het uitstel van Fairy Tail spijt me oprecht, evenals het ongemak dat dit veroorzaakt voor onze fans, partners en aandeelhouders, die allemaal naar deze titel uitkijken. Maar gun ons alsjeblieft nog wat extra tijd om de game op te poetsen voor de best mogelijke kwaliteit, zodat we jullie een werkelijk meeslepende ervaring kunnen bieden. We zullen hard werken aan het verbeteren van de magische effecten, effecten tijdens verhalende scènes, de game-balans en meer! De komende maanden zullen we het meer gedetailleerd over deze verbeteringen hebben. Dankzij deze vertraging kunnen we jullie een game leveren die veel meer voldoening zal bieden. Bedankt voor jullie begrip!”

Spelers die de game binnen een bepaalde tijd na de release aanschaffen, fysiek of digitaal, krijgen als  Early Purchase Bonus een speciaal kostuum voor Erza – waarvan het design dichter bij de lancering zal worden onthuld.

Fairy Tail is momenteel in ontwikkeling voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc  via Steam, en als pre-order nu te bestellen bij GAME en onafhankelijke retailers via Centresoft.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password