Releasedatum Batman: Return to Arkham bekend gemaakt

Warner Bros. en DC Entertainment hebben aangekondigd dat Batman: Return to Arkham op 20 oktober 2016 zal verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One. De bundel bevat geremasterde versies van Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City, inclusief alle Game of the Year editie bonusmaterialen en downloadable content.

De nieuw vrijgegeven officiële Batman: Return to Arkham Side-by-Side trailer toont de verbeterde graphics, verbeterde modellen, omgevingen, lighting, effecten en shaders van het spel. Batman: Return to Arkham is geremastered door Virtuos met gebruik van de Unreal Engine 4 en heeft een adviesprijs van € 49,99.




 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password