Releasedatum aangekondigd voor FIA European Truck Racing Championship met een nieuwe gameplayvideo

BIGBEN en N-Racing maken bekend dat FIA European Truck Racing Championship, de officiële simulatie van de ETRC die is ontwikkeld door KT Engine, vanaf 18 juli verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Om de aankondiging te vieren, heeft BIGBEN een nieuwe gameplayvideo onthuld.

De video plaatst je midden in een FIA ETRC-race, waarin 5-tons trucks het tegen elkaar opnemen in 4 races van 45 km. De truckracesimulatie FIA European Truck Racing Championship verlegt de grenzen van het genre om spelers alle sensaties van deze spectaculaire races te laten ervaren. Met dynamisch weer, specifieke fysica en inertie voor elk voertuig, en handmatig beheer van remmen en waterkoeling, is alles aanwezig om spelers de ultieme uitdaging te bieden.

In FIA European Truck Racing Championship kunnen spelers achter het stuur kruipen van 45 officiële trucks van topmerken, inclusief Volvo, MAN, Freightliner, Western Star en vele anderen! Spelers kunnen hun racekwaliteiten testen op alle 8 nauwkeurig nagemaakte circuits van de ETRC, naast iconische circuits als Laguna Seca, de COTA en Fuji Speedway. Alle 20 teams en kampioenschapscoureurs zijn ook in de game present.

Met 5 singleplayer- en 5 multiplayer-modi biedt FIA European Truck Racing Championship fans van racegames een realistische simulatie vol spannende nieuwe uitdagingen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password