Release date en video achter de schermen aangekondigd voor The Inquisitor.

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelstudio The Dust S.A. hebben aangekondigd dat hun aankomende dark fantasy adventure game, The Inquisitor, op 8 februari 2024 wordt uitgebracht op Windows PC, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Voor degenen die staan te popelen om de duisternis in te duiken, is er een video achter de schermen vrijgegeven van de opnamestudio waar stemacteur Jamie Maclachlan de stem opnam van de hoofdpersoon van de game, Mordimer Madderdin.

Dit eerste ontwikkelaarsdagboek richt zich op Jamie’s raadselachtige optreden als Mordimer Madderdin, de titulaire inquisiteur van de game. We gaan in op zijn interpretatie van het personage en geven speciale inzichten in hoe hij de rol heeft gespeeld. In de aanloop naar de lancering verschijnen er nog twee ontwikkelaarsdagboeken, waarin het team achter The Inquisitor en de wereld (en Unworld) van het verhaal in de game verder worden uitgediept.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password