Reis naar de verre ruimte met de Stellar Shift Special Edition wireless controller

Vandaag  onthuld Microsoft de nieuwe Xbox wireless controller – Stellar Shift Special Edition, de nieuwste toevoeging aan de “Shift”-familie, na de release van de Aqua Shift Special Edition Controller, geïnspireerd door de diepten van de zee, en de speciale editie Lunar Shift-controller, die de prachtige aura van de maan repliceerde.

We wisten dat de Stellar Shift-variant nog verder moest gaan en daarom vertoont het reflecties tussen blauw en paars, wat een hypnotiserend gevoel geeft dat doet denken aan de diepten van de ruimte. Bekijk de met rubber beklede paarse swirl grips die een intrigerend en uniek wervelend patroon onthullen bij elke controller.

Een speciale feature van de Stellar Shift Xbox wireless controller die je niet wilt missen, is de unieke dynamische achtergrond die pas wordt ontgrendeld zodra je je nieuwe controller aansluit op je Xbox Series X|S console.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password