Reis door de verbeelding van Jules Verne in Verne: The Shape of Fantasy, verschijnt 14 augustus

Ontwikkelaar Gametopia en uitgever Assemble Entertainment kondigen met trots aan dat hun aankomende dystopische verhalende avontuur Verne: The Shape of Fantasy uitkomt op 14 augustus 2023. Laat je verbeelding de vrije loop in de fantastische geest van Jules Verne terwijl je prachtige, gedetailleerde pixel art-omgevingen verkent en de meest begeerde geheimen van Atlantis ontdekt.

Verne: The Shape of Fantasy speelt zich af in het jaar 1888, waarin een oorlog tegen de meedogenloze “Nation” het land Hemera volledig dreigt te vernietigen. Spelers kruipen in de huid van de beroemde schrijver Jules Verne, samen met kapitein Nemo en hun bemanning, terwijl ze op zoek gaan naar de vlam van Hephaestus, een oud artefact waarvan wordt gezegd dat het de macht heeft om de loop van de geschiedenis te veranderen. Spelers moeten onderweg voorzichtig zijn, want misschien ontdekken ze wel onvoorstelbare wonderen en mysteries.
Alleen degenen die hunkeren naar kennis en avontuur zullen deze epische reis overleven. Terwijl spelers op verkenning gaan, kunnen ze het IMAG-apparaat gebruiken om de geschiedenis te herschrijven en Verne’s lot op bepaalde momenten te veranderen. Los op elke verbluffende locatie puzzels op en laat geen middel onbeproefd. Geïnspireerd door klassieke avonturenspellen weet je nooit welk belangrijk detail zich in een stoffig hoekje kan verstoppen. Let goed op en ontdek wat er zo fascinerend was aan de ongelooflijk unieke verhalen van Jules Verne.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password