Reis af naar de maan van de planeet Boreas in Apex Legends: Eclipse – Gameplay-trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Apex Legends: Eclipse, de volgende grote update voor de bekroonde hero shooter. De update introduceert de nieuwe map ‘Broken Moon’, de nieuwste Legend ‘Catalyst’, een nieuwe Battle Pass en nog veel meer.

Kijk hieronder voor een gedetailleerd overzicht van alle nieuwe content die spelers kunnen verwachten:

  • Nieuwe Map: Broken Moon – Cleo, ook wel de Broken Moon genoemd, is de hemelse nieuwe map. Ontdek de schoonheid en sereniteit van de Eternal Gardens en Bionomics, of ga naar de donkere kant van de maan en bezoek verwoeste industriële locaties, zoals The Perpetual Core en Breaker Wharf. Spelers kunnen klauteren, klimmen of jump stations gebruiken om het grillige terrein te doorkruisen.
  • Nieuwe Legend: Catalyst – De Apex Games valt Cleo binnen, terwijl Catalyst heeft gezworen om haar thuisplaneet te beschermen. Dit doet ze door gebruik te maken van haar opmerkelijke – bijna magische – controle over ferrofluïdum.
  • Nieuwe Battle Pass – Met de Eclipse Battle Pass kunnen spelers hun innerlijke kracht oproepen, tegenstanders betoveren en spectaculaire beloningen verdienen.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password