Reigns: Three Kingdoms brengt episch verhaal van romantiek & oorlog naar Netflix

Ontwikkelaar Nerial en gsm-eigenaar Devolver Digital hebben Reigns: Three Kingdoms, exclusief beschikbaar op Netflix. Het vijfde deel in de franchise, Reigns: Three Kingdoms dompelt spelers onder in de turbulente laatste jaren van de Han-dynastie, geïnspireerd op het klassieke historische epos The Romance of the Three Kingdoms.
Reigns: Three Kingdoms breidt uit op de principes die in de vorige Reigns-games zijn onderzocht door een uniek gevechtssysteem te creëren dat een nieuwe dimensie geeft aan het kernconcept van het spel. Spelers verkennen de vele facties, oorlogen en helden van het epische verhaal, onderhandelen met rivalen, versterken allianties, bekeren vijanden en rekruteren soldaten om te vechten!

De spelers beginnen als een eenvoudige bedelaar en proberen de sociale ladder te beklimmen totdat ze over een van de 14 regio’s van China regeren op het moment dat de centrale macht van de keizer uiteenvalt. De speler moet de strijdende partijen verenigen, maar door een schokkende metafysische wending komt hij in een race tegen de klok terecht om de gevolgen van zijn acties voor de geschiedenis te begrijpen.

Belangrijkste kenmerken

  • Een uniek verhalend avontuur met meer dan 100 personages en meer dan 1500 kaartpermutaties.
  • Een uitbreiding van het kernconcept van Reigns rond een nieuw gevechtssysteem, speelbaar zowel tegen AI in het verhaal, als online in asynchrone PvP.
  • Tientallen quests met specifieke arcs, personages en helden om te rekruteren, mensen om te trouwen en kinderen om op te voeden.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password