Rehabilitatiegerichte Prison Tycoon: Under New Management arriveert binnenkort op Console en Nintendo Switch.

Ziggurat Interactive, uitgever van zowel nostalgische als geliefde titels, en de toonaangevende ontwikkelaar Abylight Studios bereiden zich vol spanning voor op de komende digitale console release van Prison Tycoon: Under New Management! Deze unieke Tycoon-titel, die op 7 februari verkrijgbaar is op Xbox en PlayStation en op 9 februari op Nintendo Switch, daagt spelers uit om een penitentiaire inrichting te bouwen en te beheren om de gevangenen te rehabiliteren. De consoleversies bevatten ook de basisgame en de onlangs uitgebrachte Roll Call DLC en Maximum Security DLC, evenals een creatieve modus om je eigen unieke gevangenissen aan te passen. Spelers zullen nu hun gevangenissen kunnen aanpassen met onbeperkt geld om alle unieke therapieën, personeel en decoraties uit te proberen die Prison Tycoon te bieden heeft. Breid je gevangenis uit en bereik het maximale aantal items dat elke gevangenis kan hebben!

Prison Tycoon: Under New Management is een herlancering van de franchise met een frisse benadering van het ontwerpen, bouwen en exploiteren van een lonende penitentiaire inrichting. Spelers moeten een mix van diensten en veiligheid beheren terwijl ze proberen hun instelling te exploiteren en te bouwen met een focus op rehabilitatie in plaats van discipline. Houdt toezicht op de middelenstroom en zorg voor tevredenheid van zowel personeel als gevangenen. Spelers moeten van hun faciliteiten een heilzame en succesvolle rehabilitatie-ervaring maken, of ze nu een nieuw cellenblok bouwen of innovatieve therapieën zoals VR of dans toepassen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password