Redux-update aangekondigd voor Battlefield 2042

Electronic Arts en DICE hebben vandaag het nieuwste Development Update-blogbericht van Battlefield 2042 uitgebracht. Hierin wordt alle spannende content besproken die de ontwikkelaars voor de shooter in petto hebben.

DICE Community Manager Tom Straatman en Producer Bruce Brodie blikken vooruit op de content van Season 6 die spelers vanaf oktober 2023 te wachten staat. Daarnaast worden onder andere een gloednieuwe map en Redux geïntroduceerd. Laatstgenoemde is een update die spelers hun favoriete Battlefield 2042-momenten laat herbeleven in de periode tussen het einde van Season 5 en het begin van Season 6.

Vanaf 29 augustus, en gedurende een periode van zes weken, geeft Battlefield 2042: Redux spelers de kans om zich opnieuw uit te leven in hun favoriete maps en modi. Voorbeelden hiervan zijn Rush Chaos XL, Tactical Conquest, Breakthrough Chaos, Conquest Assault en Shutdown. Ook kunnen spelers nieuwe manieren ontdekken om wekelijkse beloningen te verdienen. De ware Battlefield-chaos was nog nooit zo compleet.

De Redux-beloningen variëren van nieuwe content zoals personage-, voertuig- en wapenskins tot eerdere Store-content die spelers nu kunnen verdienen. Naast bijgewerkte modi en beloningen kunnen spelers uitkijken naar verschillende Quality of Life-verbeteringen, waaronder een nieuwe Codex voor mensen die meer willen weten over de wereld van Battlefield 2042.

Neem hier een kijkje voor een volledig overzicht van Redux.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password