Redout 2 komt 26 mei uit

Saber Interactive en 34BigThings hebben een nieuwe trailer voor Redout 2 onthuld, en kondigen aan dat het volgende deel in de veelgeprezen antizwaartekracht-raceserie op 26 mei 2022 zal lanceren voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows PC via Steam en de Epic Games Store.
Redout 2 is het grootste en snelste deel in de serie tot nu toe, met meer tracks dan ooit tevoren. Scheur, kantel en boost je aanpasbare zweefschip door tientallen verbijsterende, adembenemende parkoersen in verschillende speltypen, waaronder een uitgebreide campagne voor één speler plus competitieve online multiplayer voor maximaal 12 spelers op pc, PlayStation en Xbox, en maximaal zes spelers op Nintendo Switch.

Belangrijkste kenmerken:

  • Snelheid en controle: Met razendsnelle snelheden van meer dan 1.000 km/u en een intuïtief rijsysteem is Redout 2 een knaller om op te pakken en te spelen, maar echt de moeite waard voor iedereen die het superhoge vaardigheidsplafond onder de knie krijgt.
  • Uitgebreide carrièremodus: Vlieg door honderden evenementen op 36 unieke circuits – die allemaal omkeerbaar zijn! Van Arena Races en Time Attacks tot Last Man Standing en intense Boss Races, scheur langs de concurrentie en domineer de eindstreep.
  • Competitieve multiplayer: Neem het op tegen rivalen in intense online multiplayer. Duik in nieuwe uitdagingen met regelmatig toegevoegde aangepaste content en seizoenen met bonusbeloningen.
  • Uitgebreide aanpassingsmogelijkheden: Kies uit 12 verschillende chassis en pas je hovership volledig aan met een ongelooflijke selectie propulsors, stabilisatoren, roeren, intercoolers, flaps, magneten, vleugels, spoilers, raketmotoren, verf en meer!
  • Ervaar een futuristische soundtrack van toonaangevende elektronische artiesten als de legendarische Giorgio Moroder en veelgeprezen talenten als Zardonic en Dance with the Dead, met muziek die naadloos en dynamisch wordt gemixt op basis van realtime racegegevens.
  • Creëer en deel je beste high-speed momenten met de fotomodus van Redout 2.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password