Redeemer: Enhanced Edition nu uit op consoles en PC

Buka Entertainment en Ravenscourt kondigen trots aan dat de veelgeprezen top-down actie brawler nu verkrijgbaar is op  PlayStation 4, Microsoft Xbox, Nintendo Switch en PC.

“Het was een hele lange reis. We hebben een flinke klus afgeleverd en we kunnen niet wachten tot de release van de Redeemer: Enhanced Edition”, zei Dimitry Kachkov, CEO van Sobaka Studio. “We voelen letterlijk de toekomstige spanning die spelers voelen wanneer ze de game wereldwijd op consoles spelen. Dat is alsof de hele nieuwe planeet op het punt staat geboren te worden in de open ruimte van de game-industrie!”

“Redeemer: Enhanced Edition is de eerste game die Buka Entertainment publiceert op video game consoles. Dit is een belangrijke mijlpaal voor beide ons en Sobaka Studio team, omdat vanaf vandaag spelers wereldwijd op elk modern video game platform van onze titel kunnen genieten. Dankzij onze partners van Koch Media is het niet alleen digitaal, maar ook een disc editie!” zei Artyom Studenikin, Buka Entertainment PR Manager.

“Het moest mijn duizendste ochtend van vrede zijn. Ik denk dat ik die teller moet resetten “, voegde Vasily toe, de protagonist van Redeemer: Enhanced Edition.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password