Red het Smurfendorp in De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene Steen, nu verkrijgbaarRed het Smurfendorp in De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene Steen, nu verkrijgbaar

Mindscape, Microïds en ontwikkelaar OSome Studio hebben vandaag De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene Steen gelanceerd, het vervolg op de succesvolle 3D-platformer De Smurfen: Missie Vileaf. De nieuwe game is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

In De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene Steen gaan spelers met een team van Smurfen, aangevoerd door knutselsmurf, op zoek naar de mysterieuze Groene Steen. Dit waardevolle ingrediënt is essentieel voor Knutselsmurf om zijn nieuwste uitvinding, de SmurfoMix, aan de praat te krijgen. Helaas is de Groene Steen in handen van de hebzuchtige Gargamel. Tijdens hun missie om de Groene Steen uit zijn klauwen te heroveren, vindt er een plotselinge explosie plaats. Hierdoor verspreiden zich scherven over het Vervloekte Land. Samen met het Smurfenteam moeten spelers de verschillende fragmenten van de Groene Steen opsporen en samenvoegen voordat de wereld in totale chaos stort.
Neem een kijkje hieronder voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers in De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene Steen kunnen verwachten:

  • Samen op avontuur – Ga het avontuur aan met een partner, vrienden of familie in de co-op-modus.
  • Nieuwe bondgenoot – Werk voor het eerst samen met Gargamel om het Smurfendorp te redden.
  • Ontdekking – Gebruik teleporters om door het Vervloekte Land te reizen en ontdek nieuwe gebieden.
  • Spannende gameplay – Geniet van dynamische gameplay met verkenning, platformactie en nog intensere gevechten.
  • BoostiBoom – Verzamel verschillende grondstoffen om de BoostiBoom te verkrijgen en verbeter de SmurfoMix tijdens het avontuur.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password