Red een maanbeschaving van de ondergang in kleurrijke RPG LunarLux 18 sept

LunarLux, de pixel-RPG met actie-avontuur in de verre toekomst van CosmicNobab Games en uitgever Freedom Games begint aan een prismatische missie van wetenschap, waarheid, gerechtigheid en vertrouwen op pc’s via Steam op maandag 18 september 2023.
Eeuwen geleden dwong een verwoestende komeet de mensheid om hun leven op Terra te ontwortelen en een nieuw thuis te bouwen op de maan Luna. Nu, in het jaar 30XX, is dezelfde komeet die verantwoordelijk was voor de vernietiging van Terra teruggekeerd – en nu ligt Luna in zijn baan. De Lunar Warrior Bella is vastbesloten haar thuis te redden en gaat op zoek naar een manier om de komeet te vernietigen voordat het te laat is.

Ga samen met Tetra, Bella’s robotische hulpje, op zoek naar antwoorden en baan je een weg door het ruige maanlandschap. Bepaal zelf hoe je navigeert: te voet, in een flitsend jetpak of met een aanpasbaar ruimteschip om met gemak over de rotsen te zoeven. Ga de interactie aan met alles langs het pad – aai honden meer dan 20(!) keer voor speciale interacties, sluit vriendschap met de lokale rotsen en graaf overal naar verborgen paaseieren.

Duik in slecht functionerende netwerken met de hulp van Tetra door minigame-uitdagingen te voltooien die specifiek zijn voor elk netwerk. Leer talloze vechttechnieken met 40 actieve vaardigheden en 30 ondersteunende vaardigheden, en vul de Lux Meter door vaardigheden te stapelen in duizenden speciale sequenties om tot 30 krachtige Lux Combos te ontketenen.

Ontmoet charmante personages en sluit vriendschap tijdens de reis, maar Bella is ook uitgerust voor vijandige ontmoetingen. Tover Lux-krachten tevoorschijn om de beestachtige Murks te verslaan die je overleving in de weg staan. Beheers het turn-and-action gevechtssysteem, kies je aanvallen op een verstandige manier en zorg dat je ze op de juiste momenten uitvoert voor een optimale aanval.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password