Red Dead Redemption voor Nintendo Switch en PlayStation 4 ligt nu in de winkel en er zijn nieuwe Undead Nightmare-stickers op GIPH

Red Dead Redemption is vanaf  nu verkrijgbaar in de Rockstar Store en andere verkooppunten, zowel digitaal als op disk. Beleef het epische westernavontuur op Nintendo Switch en PlayStation 4, nu op PlayStation 5 met een framerate van maximaal 60 fps dankzij backward compatibility.
 
Aangezien het alweer bijna Halloween is, is dit het ideale moment om je op de horror te storten van Undead Nightmare, dat inbegrepen is bij Red Dead Redemption en het westerngenre een bovennatuurlijke draai geeft.
 
Daarnaast zijn er nu nieuwe GIPHY-stickers van Undead Nightmare beschikbaar als aanvulling op het Red Dead Redemption-aanbod op de officiële pagina.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password